I dag Söndag den 29 aug.

Idag var det jobb fram till halv sex sen var det tvätte kväll och efter en vecka i Småland och min son här hemma så blev det 4 maskiner tvätt ochnär jag kommer ner i tvätt stugan så är en maskin av två sönder , jag blir så j-a förbannad för det är de j-a ziggenarna som bor här som tvättar mattor de j-a svinen så maskinen går sönder , men jag är inte bitter för vi har ju fått så många nya maträtter här i Sverige ( hur länge man nu får kalla det för Sverige ) men än då !!!!!

Smålands semester

Hej nu är jag tbx. efter en liten tripp till Småland med min Älskade Anna , vi var uppe i Vimmerby " barna sinnet som man har " så besökte vi Astrid Lindgrens värld och här är lite bilder därifrån .....


....och sen provade vi fiske lyckan men som vanligt ingen fisk ....



.... men vi besökte en hantverksby en bit ifrån Kållebo där det var ett gammalt  sågverk....



sen besökte vi en gammal kyrka från 1100 talet som var en ruin nuförtiden ...


muren och altaret var från den tiden men jag tror inte bänkarna var det haha ...
men som sagt så fick man uppleva Pippi och Ronja och små hus ...


...men trots allt regn så hade vi en underbar vecka !!!!!!!

Kram Uffe




Måndag 16 aug.

Precis bränt ner Pippi på de sju haven fan va kul att ha barna sinnet kvar och det har Anna med så det blir film hos henne imorgon , sen nästa vecka ska vi till Småland och då ska vi till Astrid Lindgrens värld hehe


Solnedgång i Turkiet



Mysigt !!!

11 aug

Äntligen klar med bokföringen det satt långt inne med 6 månaders bokföring

Söndag den 8 aug.

Äntligen hemma efter en mycket bra helg med mycket jobb , kört c:a 150 mil på 3 pass !!!!

6:e aug.

Jobb Jobb Jobb Fredag kväll och jag sitter här och har installerat mitt nya bokförings program och ställt in alla inställningar så nu har jag 3 månaders om bokföring och 3 nya månader som ska vara klart till den 17 :e augusti !!!!

Tisdag den 3/8

Hej i dag var jag i malmö på Visma kontoret och köpte ett nytt bokföringsprogram till min nya dator som är hel med ny hårddisk så nu blir det jobba av med ett halvår som ska vara klart om två veckor ( stön ) men det fixar jag ! Sen var jag i HBG och löste in mitt Guld på pantbanken ( en söndrig fotlänk från Turkiet och min gamla förlovningsring ) fick ett tusen kr:- bättre än inget , sen hämtade  jag upp mitt skräp på Åstorps data ett lik som innehöll min bokföring och som har gått i graven . Sen avslutade jag dagen med att köra hem till min underbara drottning i hennes palats i Ask , där bjöd hon på sill o ägg smörgåsar , mums det var jätegott !!! Sen har vi haft en data lektion för Anna så hon har kollat sin facebook och sin mail , hon är jätte duktig puss på dig Anna !  

3:e aug

Nu har jag fått tbx min data som gick sönder förra veckan men som tur var så gick det på garantin , ny hård disk mm.

RSS 2.0